KECEWA

Ada tak dalam gagasan 1Malaysia cakap tentang 1Agama? yang mana orang kita atau stesen tv kita dah tak tahu nak beza tentang konsep 1Malaysia dengan 1Agama??? korang nilai sendiri


yang penting, korang letakkan persoalan..1Malaysia gagal atau iklan ni yang gagal?

1 comments:

Nurshaidah Ibrahim March 24, 2011 at 9:34 PM  

Jumpa pun tempat comment box ni..
Actually iklan ni tak gagal lagipun ia lain dari yg lain. In my opinion, konsep 1Malaysia tak sampai lagi message-nya pada public, 1Malaysia is just our PM's propaganda to shape public perception about RACE and UNITE. Tak semua org faham dgn konsep ini. Ada yg paham tapi interpret benda lain, different people with different thinking level.

Post a Comment

tweet

Dan Aku Kembali Menulis

Blog ini adalah escapism aku dari dunia luar. Mungkin pendekatan aku agak berbeza dari mereka yang lain. Tapi, melalui medium ini jualah aku cuba sampaikan.

Sehaluan